Hej, jeg er en dreng på 16 år, og det her er min historie.

Mine forældre gik fra hinanden, da jeg var ganske lille. Da jeg var 13 år, mistede jeg min far til alkohol og stoffer, det var sørgeligt, men da han ikke rigtigt har været der for mig gennem min barndom, følte jeg ikke rigtigt nogen forskel i mit liv.
Jeg har altid boet hos min mor og da jeg var 8 år flyttede min mors kæreste ind hos os, så jeg fik en papfar. Det var svært for mig, at dele min mor med anden, da hun betød alt for mig. Det resulterede i mange konflikter og problemer i hjemmet. Jeg har altid haft et godt forhold til min mor, og vi har altid haft et tæt forhold.

I januar 2012 fik vi at vide, at min mor havde kræft. Min mor fik kemobehandling i 6 måneder, men da hendes krop ikke kunne modtage behandlingen, gik hun bort. I samme uge mistede jeg også min mormor.
Det har været det hårdeste, jeg har oplevet i mit liv. Jeg kunne ikke sove i hele perioden, spiste ikke noget mad og var altid træt. Jeg fik rodet mig ud i nogle ting, jeg ikke har været helt stolt af, men jeg har fået styr på det, takket være min kontaktperson, som jeg fik i starten af min mors sygdom. Jeg føler, at jeg har fået styr på det og prøver at tænke mere positivt.

Det har betydet ekstrem meget for mig, at have min kontaktperson, som jeg hellere vil kalde en storebror. Min kontaktperson har støttet mig og lyttet når jeg havde brug for det. Han har taget mig ud, når jeg har været nede, og fået mig til at tro på mine egne evner og muligheder for at komme videre, dog med min mor ved min side i sjæl og hjerte. Jeg kan ærligt sige, at hvis jeg ikke havde fået den kontaktperson, jeg har i dag, så kan jeg garantere for at jeg havde lavet fucking rav i den.
I dag har min papfar adopteret mig, hvilket betyder meget for mig, da jeg ser ham som min far. Vi har fået et meget bedre forhold til hinanden, og vi hjælper hinanden med at komme igennem den svære tid.

Jeg siger ikke, at alt er perfekt, men bare det at være kommet på rette spor giver håb. Det er stadigvæk det værste, at min mor ikke er her, og jeg kæmper med det dagligt, men jeg prøver på at få det bedste ud af mit liv, så hun også kan kigge stolt på mig oppe fra himlen!

(Historien er blevet anonymiseret)

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Spørgsmål og svar hjælper os alle til at gro, har du nogle?

Ønsker du at modtage tilbud på en konkret indsats?

Scroll to top
Indhent tilbud